CV

Huidige functie

Freelance projectleider – OBA Next (mrt 2024 tot heden)
Projectleider bij OBA Next voor Schools Reinventing Amsterdam, Minecraft Challenge. Een samenwerking tussen OBA Next, Gemeente Amsterdam, Microsoft en C40 op het gebied van innovatieve en duurzame ideeën voor de stad.

OBA Next wordt ontwikkeld als bibliotheek van de toekomst, een openbare innovatieve leer- en ontwikkelplek voor heel Amsterdam. Tijdens een ontwerpwedstrijd werken kinderen van de stad hun ideeën voor deze bibliotheek uit.

Als projecteider ben ik verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van deze wedstrijd. Ik ben de schakel tussen interne en externe partners en beheer het doel, de voortgang en realisatie van het project.

Recente werkervaring

Junior Adviseur – Stichting Calibris Advies (nov. 2022 tot sep. 2023)
Stichting Calibris Advies creëert kansen voor mensen die zelf moeilijk aan het werk komen. Werkzaam in verschillende arbeidsmarktprojecten, waaronder als projectcoördinator van het WijkLeerbedrijf Amsterdam Slotermeer.

Ik fungeerde als schakelpersoon tussen deelnemers, gemeente en onderwijs. Daarnaast bood ik persoonlijke coaching aan deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Projectcoördinator Evenementen – RINO amsterdam (apr. 2020 tot nov. 2022)
Organisatie van verscheidene evenementen en andere projecten binnen de GGZ en aanverwante sectoren. Van begin tot eind betrokken bij alle organisatorische taken, begroting/financiële realisatie, communicatie en productie van verscheidene evenementen.

Verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het Suïcidepreventiecongres (Hybride congres, Beatrix Theater, Utrecht 2021), Symposium Acute Ouderenzorg (Online, 2021), Schoolpsychologencongres (Hotel Casa Amsterdam, 2022) en Aan Tafel Met (Hybride congres, Felix Meritis, Amsterdam, 2022). In de laatste maanden van mijn dienstverband heb ik ondersteuning geboden bij het begeleiden van de interne afdeling naar een nieuw werkproces.